sv
Cookies ger oss möjlighet att erbjuda våra tjänster. Genom att använda våra tjänster och fortsätta att navigera på vår webbplats accepterar du vår användning av cookies.
Godkänn

Ditt hus i Spanien

Mer än 200 000 annonser

t.ex: málaga, alicante, balearerna, kanarieöarna, barcelona, marbella

Köp hus och lägenhet i Spanien

Köp hus och lägenhet i Spanien

Hitta ditt drömhus genom att välja det område som intresserar dig och använda de flera anpassade filtren för att se bilderna, egenskaperna och placeringen av husen till salu som intresserar dig.

Vi hjälper dig att hitta

Vi hjälper dig att hitta

Använd alla verktyg vi ger dig för att snabbt hitta lägenheten eller huset du letar efter. Sök på kartan, spara din sökning så är du först med att se nya erbjudanden. Kontakta experterna inom området som intresserar dig.

Sök i ditt område på kartan

Sök i ditt område på kartan
Hitta enkelt det område du är intresserad av genom att navigera direkt på kartan. Du kan välja samhällen, provinser, kommuner, städer, distrikt och stadsdelar

Motta information i din e-post

Motta information i din e-post
Var den första att se nya erbjudanden direkt i din inkorg och dra nytta av de bästa möjligheterna att hitta ditt drömhem.

Kontakta fastighetsägare

Kontakta fastighetsägare
hjälp från proffsen som bäst känner till området som intresserar dig. Berätta för dem vad du letar efter och lita på deras erfarenhet för att hitta ditt nya hem.

Mest populära områden

Alla zoner

Provinserna

Regioner / Autonoma samhällen

Specialerbjudanden / Fastigheter

Fastigheter / Hölje

Reklam